ردیاب خودرو به عنوان یک دستگاه که همه مشکلات امنیتی ماشین ها را حل می کند، همیشه موثر و تاثیر گذار نیست! زیرا عوامل بیرونی زیادی نیز بر ایجاد مشکلات متعدد مبنی بر اختلال در عملکرد دستگاه (مشکلات جی پی اس) تاثیر گذار است. اگر شما نیز دوست دارید در مورد تمام این عوامل اطلاع کسب کنید در ادامه این مطلب همراه ما باشید. تا به بررسی مشکلات ردیاب ماشین بپردازیم. در انتها نیز راه حل های مناسب برای حل این قبیل مشکلات را به شما ارائه دهیم.
بررسی دقیق چگونگی ایجاد مشکلات جی پی اس
به صورت کلی ردیاب خودرو با ماهواره ای که با حد فاصله 21000 کیلومتری و با 6 مدار متفاوت به دور زمین در حال گردش است عمل میکند. این ماهواره با دریافت و ارسال اطلاعات آن به ایستگاه های پردازش سیگنال، فرآیند ردیابی موقعیت را انجام میدهند.
این ماهواره قدرت عملکرد بالایی نیز دارند و درصد خطا در آن بسیار کم و پایین است. اما عوامل انسانی و ارسال پارازیت های زیاد و متعدد میتواند موجب ایجاد خطا و خارج شدن از دسترس آن شود. اگر شما نیز دوست دارید در مورد نحوه عملکرد ماهواره جی پی اس اطلاعاتی کامل به دست آورید، پیشنهاد میشود حتما این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. یکی از مهمترین عواملی که موجب میشود دریافت و ارسال اطلاعات برای ردیاب با مشکل مواجه کند، ساختمان ها و برج های بلندی است که از ارسال سیگنال به ماهواره جلوگیری میکنند.
-
بی توجهی مالکان به نگهداری از خودرو
بیشتر مالکانی که خودرو خود را با ارزان ترین جی پی اس ها ایمن میکنند، دیگر نگرانی بابت حفظ امنیت ماشین خود را ندارند. همین امر موجب میشود تا مالکان خودرو از قفل فرمان و قفل پدال نیز استفاده نکنند. در صورتیکه انجام این کار میتواند مشکلات بیشتری را به وجود آورد. عدم استفاده از وسایل و محصولات تامین امنیت مانند قفل فرمان و دزدگیر میتواند سارق خودرو را برای سرقت وسوسه سازد. این درست است که با استفاده از ردیاب جی پی اس میتواند حتی پس از سرقت هم خودرو را ردیابی کند. اما دردسرهای پس از به سرقت رفتن خودرو و پیگیری های امنیتی برای پس گیری ماشین ربوده شده نیز داستان طولانی و دردسر سازی است.
-
استفاده نکردن از قفل فرمان و پدال
جی پی اس خودرو از سرقت خودرو جلوگیری نمیکند. تنها فرایند پیدا کردن خودرو به سرقت رفته را برای مالک خودرو آسان میسازد. به همین خاطر بعد از نصب ردیاب خودرو حتما مانند سابق از قفل های امنیتی مثل قفل پدال و فرمان برای تامین امنیت استفاده کنید.
-
قرار دادن خودرو در نقاط کور و اختلال در ردیابی مسیر
جی پی اس ها در نقاط کور مانند صحرا ها و عمق دریاها و جاده های دور افتاده و نا آشنا قابل دسترسی نیستند. این مشکل یکی از رایج ترین مشکلاتی است که در جی پی اس به حساب میآید. به همین خاطر در صورت به سرقت بردن خودرو و ناپدید شدن آن در مکان های نامشخص و نقاط کور، امکان دستیابی و ردیابی ماشین را غیر ممکن میسازد. اما جای نگرانی نیست زیرا تکنولوژی جی پی اس ها برای نقاط کور نیز راه حل مناسبی دارد.
چگونه ردیاب ها در نقاط کور کار می کنند؟
سیستم های موقعیت یابی LBS یا همان موقعیت یابی نقاط کور یک سیستم یا یک تکنولوژی است. در نتیجه در بیشتر ردیاب ها قابل دسترسی میباشد. این تکنولوژی باعث میشود تا مالکان بتوانند از سیستم موقعیت یابی ماشین خود را در نقاط دور افتادهای که قابل ردیابی نیستند نیز بهره ببرند. این امر سبب میشود خطای ردیاب کاهش یابد. سیستم ردیاب نقاط کور یاLBS پس از عدم ارسال اطلاعات به ماهواره، کلیه داده ها را به مرکز دریافت داده ارسال میکند. به سادگی فرایند ردیابی در نقاط دور افتاده را انجام میدهد.
-
استفاده از مختل کننده ردیاب یا ضد ردیاب ها
استفاده از دستگاه های ضد ردیاب از موارد مشکل ساز است. همیشه مسیریابی ماشین ها خصوصا ماشین های به سرقت رفته را با مشکل رو به رو میکند. دستگاه ضد ردیاب یک تراشه کوچک جی پی اس است که در قسمت فندکی خودرو نصب میشود. این دستگاه با ارسال پارازیت در ارسال اطلاعات به ماهواره های جی پی اس اختلال ایجاد میکند. باعث بروز مشکلات و خطاهای ردیاب میشوند. اگر سارقان با علم به اینکه ماشین ها به ردیاب جی پی اس مجهز هستند دست به سرقت خودرو بزنند.
-
از کار افتادن منبع تغذیه و باتری و کار نکردن ردیاب
سادهترین مشکلی که راه حل آسان و در دسترسی نیز دارد. از کارافتادن باتری ردیاب و یا خالی شدن شارژ باتری جی پی اس است. به حالت کلی مدت زمان نگهداری شارژ ردیابی که از باتری ماشین تغذیه نمیکند. مانند ردیاب ماهواره ای ماشین بین 1 هفته تا 7 ماه است. به همین دلیل نیازی نیست نگران خالی شدن باتری باشید. اما با این وجود خالی شدن آن و یا از کار افتادنش به هر دلیل میتواند موجب عدم عملکرد ردیاب شود.
-
اختلال در آنتن دهی شبکه
عملکرد ردیاب خودرو با به کار گرفتن یک سیم کارت شکل میگیرد و فعال میشود. حال اگر آنتن سیم کارت ها با اختلال رو به رو شوند، مستقیما روی عملکرد ردیاب ها نیز تاثیر گذار خواهد بود. در نتیجه فرآیند مسیریابی تا هنگام رفع مشکل شبکه حل نمیشود. تا وقتی که سیم کارت به حالت اولیه برنگردد، حذف خطا امکان پذیر نیست. اختلال در آنتن مهم ترین مشکلات ردیاب ها است
چگونه می توانیم مشکلات ردیاب ها را به حداقل برسانیم؟
حالا که مقاله را تا اینجا مطالعه کردید و همراه ما بودید و 6 مورد از مهم ترین مشکلات ردیاب خودروها را با هم مورد بررسی قرار دادیم و مطالعه کردیم، بهتر است تا درباره راه حل های حذف خطای ردیاب جی پی اس هم صحبت کنیم. تا بتوانیم بدون دغدغه در مورد معضلات ردیاب ماشین صحبت کنیم. در ادامه مهم ترین راه حل ها را به شما ارائه خواهیم داد.
- برای حفظ و نگهداری از ماشین خود ، از ردیاب جی پی اس به عنوان مکمل در کنار قفل های استفاده کنید.
- از سیم کارت با شبکه های قوی برای دستگاه ردیاب استفاده کنید.
- شارژ باتری و سلامت باتری را هر چند وقت یکبار مورد بررسی قرار دهید و چک کنید.
- خودرو خود را در نقاط کور که امکان مختل شدن سیستم شود پارک نکنید.
- به هنگام خرید از دارا بودن تکنولوژی LBS مطمئن شوید.
در زمان خرید جی پی اس باید به یک نکته بسیار مهم توجه داشته باشیم. بهترین ردیاب، ردیابی است که از پشتیبانی و خدمات گارانتی پشتیبانی کند و داشته باشد. از آنجا که جی پی اس ها دستگاه های بسیار پیشرفته ای هستند، نمیشود به راحتی آن ها را تعمیر کرد. به همین خاطر در کنار توجه به قیمت و ویژگیهای ردیاب باید مطمئن شوید که فروشگاه خدمات پس از فروش را نیز عرضه میکند. شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید تا اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهیم.